Monday, 2 July 2012

Facts or Not ???

Lelaki :
     Lelaki ni dijadikan utk tertarik dengan rupa dan bentuk perempuan . If i'm not mistaken . Sbb berdasarkan penilaian aq lah kn , org lelaki akn tertarik ngan pompuan cantik . . seksi . . mengancam . . (most of it , NOW ) . org lelaki law tgok pompuan biasa dia rilek je , tp bila dh nmpk pompuan lawa @ seksi cket je , haa . . mula lah adrenalin nyaa . . hahaha . . 

Perempuan :
     Haa . . now part pompuan , law aq salah , tolong betulkn yee :D . hmm~ berdasarkan penilaian aq  , pompuan dia xkn pandang rupa or bentuk badan , (most of it ) . contohnya , certain pompuan , dia akn minat kt laki yg ad lesung pipit , gigi yang cantik , mata menawan ke . dll . dan pompuan gak dia xpentingkn sgt bentuk laki 2 , kurus ke . . sasa ke . . gemuk or chubby . kn ? dan pompuan mostly yg aq kenal , dia akn tgok ape yg laki 2 ad , by means , kereta , umah , duit , or pape je , sbb kegwatan ekonomi sekarang dan peredaran dunia . :)

So , konklusinya , bergantung kepada anda semua lah minat yg mcm2 mna skali pon . hehehe . . just luahan hati dan pendapat . :D law ad blogger2 yg rasa sy salah , betol kn yaww !!! 

# jumpe lg blogger . . . 




sbagai penutup , nikmati lah lagu ni :D
Ax7- strength of the world

1 comment:

  1. hahahaha..ad yg betul ad jgk yg salah...kdg2 pmpuan pndg lelaki yg bole ketawakn mereka dn bhgiakan mereka :P..p ada aset tu sbg pakej jew

    ReplyDelete