Wednesday, 18 July 2012

mY neW BabY :D



Salam bloggers dan non-blogger :D.
saat yg aq tnggu dh tiba . . hehehe . finally i got it !! Hedgehod yg aq tnggu slama ni dh smpai  . . hehe . . lawa gler . . baka cinnamon . . bdan fully black . :) tp still xtaw nk letak nma pe . . hmm . . agak2 korg nk letak nma pe ek ? law taw , suggest la . dia akan jd teman aq skarang . . hehehe . . syg ko hedgehod :)

Monday, 16 July 2012

Diary of Ripper

Dear Diary , 
 Apa mkna kwn ? kwn ni utk dipergunakan ke ? atau tmpt utk meluahkan masalah , ataupun tmpat utk 'enjoy' saje ? aq xpaham dgn stengah org yg gunakan kawan utk 'tujuan' sendiri . kwan mmg akn tlg kita law kita susah , tp brape rmai yg tolong ? hmm . . aq pon confused . . certain org dia xpenah nk pikir sal ape yg org 2 rasa , mybe dia akn rasa teruk but fikir org lain yg lebih teruk . law berkemampuan 2 , jgn laa nk kedekut , sbb xbwak ke kubur pon . mungkin atas dunia ni , xde duit , xleh idop . bg aq btol sbb dengan ekonomi dunia sekarang . but think about others . 

 aq pon xtaw nk taip pe sbenarnya sbb dh runsing sgt . law xsuke kwn ngan aq . . bgtahu . . aq xkn tegur ko , xde la aq mcm org giler pk ape salah aq . dan law aq ad salah silap , tegur la . aq blh terima but tegur 2 lek lok . tQ :D

Tuesday, 10 July 2012

Ephyra (produk kecantikan dalaman dan luaran)


Salam blogger dan non-blogger  . . . :D hari ni , hari yg agak menyedih kan buat aq , but thanks to my friend , so called 'abang' :D hehehe . .
Dia perkenalkan aq dgn satu produk kesihatan + kecantikan dalaman dan juga luaran . . nama kepada produk ni adlah EPHYRA . . 
Ephyra







Ephyra product













Kelebihan EPHYRA : 

1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
2.Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
3.Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
4.Formula anti penuaan yang berkesan
5.Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
6.Mengandungi khasiat prebiotik yang tinggi
7.Melancarkan system pencernaan dalam badan
8.Mengurangkan kadar kolesterol
9.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
10.Meningkatkan system imunisasi anda
11.Mengatasi masalah imsonia
12.Mengawal berat badan dan meningkatkan metabolisme
13.Melegakan sakit dan radang sendi
14.Menjaga kesihatan kardivaskular





    Epyhra ini mengandungi 9 Keajaiban Alam Semulajadi Dalam Ramuan Terhebat Dari Timur Dan Barat .

    1. Acai Beri 
    2. Superberry
    3. Bunga Marigold
    4. Serbuk Tomato
    5. Asthaxanthin
    6. L - Gluthatione
    7. Gam Akasia
    8. Acerolla Cherry
    9. Kolagen Ikan Laut Dalam






    Promosi terhebat dari kami ,
    • Beli produk Ephyra 1 kotak (30 sachet) dengan harga RM198 .
    • Beli produk Ephyra 2 kotak (60 sachet) dengan harga RM380 .
    • Beli produk Ephyra 3 kotak (90 sachet) dengan harga RM560 . 





    For more info mengenai produk ni , korang blh la klik link ni ,https://www.facebook.com/oceanlife2u .

    # p/s > law korang berminat but xde modal or pape , just contact , aq akn bntu korang :)

    Hilang By Shana Razman




    Berakhir, semua kisah berakhir
    Cukup di sini kan ku teruskan
    Nafas tanpamu
    Haruskah, begini cinta?

    Setiap langkah, ku bawa bersama, keping-keping
    Hati yang retak, jatuhku tersungkur
    Ku kutip satukan sendiri

    haruskah begini cinta?
    haruskah begitu?
    haruskah kita

    Biarkan berlalu
    Semua kisah yang kita bina
    Biarkanlah aku
    Merasakan sakitnya hingga
    Aku.. hilang..

    Haruskah begini cinta?
    Haruskah begini cinta?
    Haruskah begini...cinta
    Haruskah begini cinta?

    Biarkan berlalu
    Semua kisah yang kita bina
    Biarkanlah aku
    Merasakan sakitnya hingga

    Biarkan berlalu
    Semua kisah yang kita bina
    Merasakan sakitnya hingga..
    Aku, hilang..


    ArtistShana Razman 
    Song & LyricsAmmar Habir
    Mixed & MasteredAmmar Habir


    # All the best for you Shana Razman . 

    Monday, 2 July 2012

    Facts or Not ???

    Lelaki :
         Lelaki ni dijadikan utk tertarik dengan rupa dan bentuk perempuan . If i'm not mistaken . Sbb berdasarkan penilaian aq lah kn , org lelaki akn tertarik ngan pompuan cantik . . seksi . . mengancam . . (most of it , NOW ) . org lelaki law tgok pompuan biasa dia rilek je , tp bila dh nmpk pompuan lawa @ seksi cket je , haa . . mula lah adrenalin nyaa . . hahaha . . 

    Perempuan :
         Haa . . now part pompuan , law aq salah , tolong betulkn yee :D . hmm~ berdasarkan penilaian aq  , pompuan dia xkn pandang rupa or bentuk badan , (most of it ) . contohnya , certain pompuan , dia akn minat kt laki yg ad lesung pipit , gigi yang cantik , mata menawan ke . dll . dan pompuan gak dia xpentingkn sgt bentuk laki 2 , kurus ke . . sasa ke . . gemuk or chubby . kn ? dan pompuan mostly yg aq kenal , dia akn tgok ape yg laki 2 ad , by means , kereta , umah , duit , or pape je , sbb kegwatan ekonomi sekarang dan peredaran dunia . :)

    So , konklusinya , bergantung kepada anda semua lah minat yg mcm2 mna skali pon . hehehe . . just luahan hati dan pendapat . :D law ad blogger2 yg rasa sy salah , betol kn yaww !!! 

    # jumpe lg blogger . . . 




    sbagai penutup , nikmati lah lagu ni :D
    Ax7- strength of the world